4/4/16

Νεα ξεκινήματα!

Καλημέρα dreamerz και καλή εβδομάδα!

Θα ήθελα να σας παρουσιάσω έναν νέο χώρο που μόλις άνοιξε της πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας και φιλοδοξεί να γίνει το νέο στέκι όσων θέλουν να μάθουν νέες τεχνικές για να εκφράζονται, όσων θέλουν να δημιουργήσουν αλλά ο εξοπλισμός τους στο σπίτι δεν είναι αρκετός και όσων θέλουν να ραψουν ένα ρούχο στα μέτρα τους και χρειάζονται έναν άνθρωπο να το κάνει γι αυτούς.


Το my Atelier!  ΄Εναν όμορφο και ζεστό χώρο στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας! Ερμού & Αιόλου, εκεί που η ζωή και η κίνηση δεν σταματάει ποτέ!

Η Ειρήνη ένας ήρεμος και φωτεινός άνθρωπος είναι αυτή που πίστεψε ότι η δημιουργία μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει οπότε ρίσκαρε και μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο ένωσε διαφορετικούς ανθρώπους και δημιούργησε μια υπέροχη ομάδα στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέλος! Ο καθένας μας ξεχωριστά έχει κάτι να προσφέρει απλόχερα και ελπίζουμε να βρεθούμε με ανθρώπους που έχουν την όρεξη να μοιραστούν την τρέλα μας για δημιουργία.

Ξεκινώντας λοιπόν αυτή την περιπέτεια ανοίγουμε τις πόρτες του my Atelier την Παρασκευή 9 Απριλίου σας περιμένουμε μετά τις 6 το απόγευμα να γνωρίσετε τον χώρο, τους ανθρώπους του και να συζητήσουμε τα πάντα σχετικά με το πρόγραμμα μας!


Το my Atelier θα το βρείτε:
 Ερμού 64 & Αιόλου (εντός της στοάς, 2ός όροφος)
 Τηλ. 210 3314256
www.myatelier.gr   | www.facebook.com/myateliergr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου